Skip to content

Portretten

Als ik een persoon in opdracht schilder is het voor mij van belang de persoon, indien mogelijk, live te ontmoeten. Dan kan ik mijzelf beter inleven in het karakter van deze persoon en deze vastleggen. Portretten kunnen op doek, hout maar ook andere materialen geschilderd worden. Prijzen: vanaf € 560,- heeft u al een portret van 40 x 50 cm. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mensenportretten

Wie is of zijn dit? Wat is hun verhaal? Voor het portretteren van mensen kruip ik in de huid van de geportretteerde(n). Ik wil een boodschap overbrengen en een karakter, sfeer neerzetten.

Van tevoren wil ik graag (als dat mogelijk is) de geportretteerde ontmoeten om naar zijn of haar verhaal te luisteren. Het verhaal en de emoties die hiermee verbonden zijn neem ik mee in het portret. Zo wordt het portret een beleving. Het wordt geen nageschilderde kopie van een foto, maar het zou een silhouet kunnen worden of juist een hyperrealistisch uiterlijk kunnen krijgen. Een schilderij met een eigen ziel. Technisch goed geschilderd, maar met een persoonlijke flair.

Er is qua techniek, materiaal en afmeting van alles mogelijk. Vooraf bespreken we wat er bij je past. Ik kan één of meerdere personen tegelijk portretteren of een serie van portretten samenstellen met dezelfde stijl.

Hendirk.

Hendirk

Erben_Rozemarie_Robert.

Erben, Rozenmarie en Robbert

Buisjes.

Buisjes

Thor

Thor

Puck

Puck

?????????????

Pieter Siebren

trouwen

Trouwen

Piet

Piet

Piet in boek

Piet in boek

more_than_skin

More than Skin

mijn_rug_mist_jouw_hand

Mijn rug mist jouw hand

mijn_rug_mist_jouw_hand_omslag

Mijn rug mist jouw hand cover

Maxima

Maxima

Marcel(leke)

Marcelleke

Man in bootje, 40 x 50 cm, aquarel op papier

Man in bootje

Lovebirds, 50 x 50, acryl op doek

Lovebrids

Little_shopping_girl

Little shopping girl

Frank

Frank

Dineke

Dineke

Danielle, Samuel

Danielle en Samuel

Bart en Steve.

Bart en Steve

Painting

Painting

Eliane_Daphne.

Eliane en Daphne