Skip to content

Cursussen voor Volwassenen

Open volwassenenatelier (OVA)

Het scheppen van kunst is de weerspiegeling van de ziel. Ga bij Mika aan de slag en vind de speelsheid om je eigen kunst te scheppen. Ze leert je ontspannen te tekenen of schilderen, probeert je te bevrijden van je angsten (voor het witte doek) en te vertrouwen op je eigen inspiratie. Hoe bevrijdend zou het zijn om je te kunnen uitdrukken in beeld?

Zowel tijdens individuele als groepslessen kijkt Mika naar wat je al kan, wat niet, maar vooral naar wat je nog kan en wilt leren. Ieder mens is uniek, dus ieder lesprogramma is anders. Mika stelt samen met jou een programma samen dat dicht bij jou ligt, zodat je stap voor stap je eigen kunstenaarschap kan proeven.

Dagen en tijden:
woensdag: 10.00 – 12.00 uur
vrijdag: 10.00 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur

€ 17,00 per uur
Strippenkaarten:
10 lessen: € 160,00
20 lessen: € 300,00
De prijs is inclusief basismaterialen zoals potloden, papier, bruikleen van kwasten etc. Extra grote doeken etc. worden apart in rekening gebracht.

Individuele & groepslessen

Altijd al met jouw team gezamenlijk een kunstwerk willen maken? Dat betekent creatief bezig zijn, werken aan teambuilding, maar ook elkaar eens op een andere manier zien. Of hebben jullie behoefte aan een middag iets anders? Een middag gevuld met inspiratie en uitgedaagd worden op een nieuwe manier.

Tekenen en schilderen verruimt je geest, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en wellicht voor het gevoel van vrijheid en blijheid. En het mooie is, je hoeft hier (nog) geen kunstenaar voor te zijn.

Mika helpt je graag bij het bedenken van een thema en de materiaalkeuze die aansluit bij jullie groep, want de workshops worden geheel op maat gemaakt. Gegarandeerd succes!

Workshop tekenen
Halve dag (4 uur, inclusief koffiepauze)
1 tot 3 personen: € 45,00 p.p.
4 en meer personen: € 40,00 p.p.

Hele dag (8 uur, inclusief 2 x koffiepauze en een lunch)
1 tot 3 personen: € 95,00 p.p.
4 en meer personen: € 90,00 p.p.

Workshop schilderen
Halve dag (4 uur, inclusief koffiepauze)
1 tot 3 personen: € 55,00 p.p.
4 en meer personen: € 50,00 p.p.

Hele dag (8 uur inclusief 2 x koffiepauze en een lunch)
1 tot 3 personen: € 120,00 p.p.
4 en meer personen: € 117,50 p.p.

De prijzen zijn inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.
Schilderdoek tot maximaal 40 x 60 cm.
Extra grote doeken etc. worden apart in rekening gebracht.
Graag vooraf dieetwensen aangeven.

inschrijven

Door het invullen van het contactformulier zit je nergens aan vast; pas als we elkaar gesproken hebben en afspraken hebben gemaakt, ben je ingeschreven.