Skip to content

Cursussen voor Volwassenen

Schildervakantie Portugal!

Stel je voor:

Je wordt wakker en de zon komt net boven de bergen zijn ochtendgroet brengen.

Na een tongstrelend lekker ontbijt ga je er met een select groepje mensen op uit om in de bergen een plek te zoeken waar je jezelf uit kan gaan leven op papier en/of doek. Pittoreske dorpjes als onderwerp, landschappen met de mooiste uitzichten vanaf bergtoppen of juist abstract. Met olieverf, acryl of aquarel. De mogelijkheden zijn zo ruim als het creatieve brein bevatten kan.

Na een paar uur werken nemen we uitgebreid de tijd om de meegebrachte picknickmand te openen en onze lunch te nuttigen. Of we doen één van de vele traditionele Portugese restaurants aan om de lekkerste producten uit de streek te proeven.

Na de lunch gaan we nog een plek bezoeken waar we de dag afsluiten met een aantal tekeningen en schilderijen rijker.

Mika heeft jaren lang als kunstdocent gewerkt in Nederland. Met een ruime bagage aan kennis die zij bezit weet zij van iedere schildervakantie een waar feest te maken. Of je geen ervaring hebt of juist veel. Het maakt niet uit. De schildervakanties worden op maat afgestemd op de deelnemers. 

Een paar keer per jaar zal Mika een schilderweek organiseren. Maar ook het hele jaar rond kun je bij ons terecht om te tekenen en schilderen op verzoek.

De beste periode om te schilderen is in het voor- en najaar. Bij slecht weer is er de optie om te werken in het knusse atelier van Mika in Pombal. 

Lijkt het je leuk om een week in alle rust en frisse berglucht te tekenen en of schilderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Je schildervakantie op maat kun je boeken via www.raposeira.nl

 

Individuele & groepslessen

Zodra het nieuwe atelier in Pombal ingericht is zullen hier de nieuwe lestijden en tarieven te vinden zijn.

inschrijven

Door het invullen van het contactformulier zit je nergens aan vast; pas als we elkaar gesproken hebben en afspraken hebben gemaakt, ben je ingeschreven.

Painting workshops adults