Skip to content

Kinderen

Open kinderatelier (OKA),6 tot 12 jaar.

Wil jij kunnen tekenen en schilderen als een échte kunstenaar? Bij het Open Kinderatelier leer je jezelf uitdrukken vanuit je eigen puurheid. Het is één grote, creatieve ontdekkingstocht.

MikaKunstDocent leert je verschillende teken- en schildertechnieken, maar helpt je vooral je eigen creativiteit te ontwikkelen. De ene keer heeft ze een opdracht voorbereid, de andere keer mag je zelf bepalen waar je aan wilt werken.

Het Open Kinderatelier is een plek waar je leert kijken, waar je fantasie groeit en waar je fouten mag, uhm … móét maken. Want hoe kan je je fantasie tot leven brengen als je naar perfectie streeft? En bij het maken van kunst hoort een heuse expositie! Dus ieder jaar wordt in april een gemeenschappelijke expositie georganiseerd, waar iedereen aan mag deelnemen.

Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur

Kosten: € 12,00 per keer, inclusief basismateriaal, limonade en wat lekkers. 10 rittenkaart kost € 110,00

Kinderworkshops

Op zoek naar een creatief verjaardagspartijtje? MikaKunstDocent organiseert vol enthousiasme workshops tekenen of schilderen, speciaal voor kinderen.

De jarige mag van tevoren een thema kiezen. Wat dacht je van sprookjes of superhelden? Of wil je misschien je eigen gezicht leren tekenen? Alles is mogelijk. Vind je het lastig om een thema te bedenken? Mika helpt je graag brainstormen. En wie jarig is, krijgt cadeautjes, dus voor de jarige job ligt een verrassing klaar!

De workshops duren 1 à 2 uur, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, de grootte van de groep en of ze gaan tekenen of schilderen. De prijzen zijn inclusief een glas limonade en wat lekkers.

Workshop tekenen
1 t/m 5 kinderen: € 10,00 p.k. p.u.
5 t/m 8 kinderen: € 8,50 p.k. p.u.

Workshop schilderen
1 t/m 5 kinderen: € 12,50 p.k. p.u.
5 t/m 8 kinderen: € 10,00 p.k. p.u.
Voor een meerprijs van € 20,00 kan er een verjaardagstaart geregeld worden.

Workshops voor groepen groter dan 8 kinderen zijn mogelijk, maar dan komt Mika graag bij jullie thuis of op locatie. (De prijzen zijn exclusief reiskosten.)

Workshops scholen en BSO'S

Wil je samen met de leerlingen een ochtend of middag in het leven van een kunstenaar stappen? Dan ben je bij MikaKunstDocent aan het goede adres. Met haar ruime ervaring met het werken met kinderen en lesgeven, maakt ze van iedere workshop een feestje! Ze haakt in op de fantasie van de kinderen en gaat samen met hen op ontdekkingstocht.

Iedere workshop draait om een thema. Bijvoorbeeld om een teken- of schildertechniek, of er kan voor een specifiek onderwerp gekozen worden. Het thema wordt vooraf besproken, zodat Mika de workshop daar goed op kan afstemmen.

Groep van minimaal 5 tot maximaal 10 kinderen: € 50,00 p.u.
Elk kind meer is € 5,00 per kind.
De prijs is exclusief materiaal- en reiskosten.

Open Jongeren Atelier

Dit is voor de leeftijd van 12 t/m 20 jaar

Losse lessen: € 12,00 per les
10 rittenkaart: €110,-

Lestijden: Vrijdag tussen 16 en 18 uur

Schrijf je in

Door het invullen van het contactformulier zit je nergens aan vast; pas als we elkaar gesproken hebben en afspraken hebben gemaakt, ben je ingeschreven.